Forside/Kontorartikler/Arkivering og opbevaring

Arkivering og opbevaring

I denne kategori finder du et bredt udvalg af ringbind, hængemapper, arkivbokse og -æsker, kartoteker, plastlommer, brevbakker og brevordnere, der tilsammen kan være med til at sikre et organiseret miljø på din kontorplads. Produkterne i denne kategori er primært fra populære mærker som blandt andre Esselte, Leitz, Bantex og Office Depot, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Klik her for at se det brede sortiment af kontorartikler

Læs mere her

Læs mere her

Arkiver og kartoteker

Engsig har et bredt sortiment af funktionelle arkivbokse, som giver en holdbar løsning til dine arkiveringsproblemer. Vi tilbyder desuden kartoteksalfabeter, som er ordnet i alfabetisk eller numerisk rækkefølge, så man hurtigt kan finde de oplysninger, man leder efter. Derudover har vi i denne kategori arkivbokse til opbevaring af DVD’er, der ligeledes findes i diverse farver og størrelser.

Brevbakker

Organiser let dine løse ark med vores brevbakker. Alle brevbakkerne er i A4-størrelse, men du har naturligvis mulighed for at personliggøre dit arkiveringssystem ved at vælge imellem et hav af forskellige farver, selv transparente. Du kan endvidere vælge at få et praktisk brevbakkestativ og holde styr på 3, 4, 5 eller hele 8 brevbakker pr. stativ. 

Brevordnere

Få orden på det rodede skrivebord derhjemme eller på kontoret. Hos Engsig tilbyder vi et hav af brevordnere og ringbind, der gør det nemt for dig at rydde op i de løse ark, der nemt hober sig op på arbejdspladsen og i privaten. Engsigs udvalg tillader dig at mixe og matche i forhold til størrelse og farve.

Mapper og clipboards

De klassiske Esselte arbejdsmapper i kulørt genbrugskarton, som de fleste kender fra folkeskolen finder du i denne kategori. Det samme gælder de smarte clipboards, der gør det nemt at holde orden og struktur i papirbunkerne. Clipboardsne findes både i A4 og A5 af aluminium eller plastik med eller uden forside.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail ekspedition@engsig.dk.

Tilbage til toppen