Generelle oplysninger

Engsig A/S - En del af Kontor Syd
CVR-nr. 11753809
Maigårdsvej 4
9900 Frederikshavn
Mail: webshop@engsig.dk
Webshop & Butik Tlf.: 72 17 00 77

Engsig Kontor er på Trustpilot.dk

PriceRunner købsgaranti

Engsig E-mærke Certifikat 

Engsig.dk og vores betingelser er godkendt af E-mærket d. 22/5-2018

Læs mere om vores certificering her >>

 

Betaling

På engsig.dk kan du vælge at få vist priserne inkl. eller ex. moms.
Hos Engsig A/S kan du benytte følgende betalingsmåder:

Kreditkort:
Dankort, VISA, Mastercard og Eurocard, Visa Electron, Diners Club International, JCB & Maestro.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Dankort, VISA, Mastercard og Eurocard, Visa Electron, Diners Club International, JCB & Maestro.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Der kan også betales med mobile-pay
Beløbet bliver tidligst fratrukket din konto, når varen afsendes fra vores lager.
Vi opkræver ikke gebyrer.

Konto:
Det er som erhvervskunde muligt at ansøge om konto med kredit hos Engsig A/S.

Kontooverførsel:
Der kan indbetales på vores kontor hos Nordjyske Bank:  Regnr. 8090   Kontonr. 0001365520

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
OBS:  Det er vigtigt, at du oplyser ordrenummeret ved din kontooverførsel.

 

Fragt
Forsendelser leveres med GLS, Postnord, Danske Fragtmænd og flere andre. Det er desværre ikke muligt at vælge en bestemt transportør til din ordre. Det afhænger af vores leverandørers transportørvalg.

> Bestillinger over 937,50 kr (750 kr ex. Moms)

Når du handler i shoppen for 937,5 kr.,750 kr ex. moms får du frit leveret til adresser i Danmark.

> Bestillinger under 937,50 kr (750 kr ex. Moms)

Ved bestilling under 937,50 kr., 750 kr. ex moms pålægges fragt- og ekspeditionsgebyr på 58,75 inkl. moms (47 kr ex. moms).

Transportør:

Der leveres fortrinvist med GLS (Til døren) derudover kan vi benytte Post Nord, Danske Fragtmænd og Bring.
Da der leveres fra flere lagerlokationer kan vi ikke tilbyde du som kunde selv kan vælge leveringsform.

Leveringstid:

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage.

Levering til udlandet
Det er ikke muligt at bestille online til levering i udlandet. Ønsker du levering i Grønland, på Færøerne, Norge eller Sverige skal du kontakte os på tlf: +45 72 17 00 77. 

Større eller tunge varer leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. Opbæring og montering kan dog ske mod gebyr. Ring til os på telefon 72 17 00 77 eller send en mail til webshop@engsig.dk for pris.

 

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Registrer dig her for din køberbeskyttelse

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende betingelser.

Hver måned hjælper PriceRunner over en million danskere med at finde den laveste pris på populære produkter. PriceRunner har eksisteret siden 1999 og har siden starten været gratis og uafhængig.

 

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.


Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist,  hverdageløber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.)

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@engsig.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempelvis: Møbler, varer der overstiger de generelle mål fra GLS, PostNord og andre transportærer.. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 850,- inkl. moms.


Ingen fortrydelsesret
Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på, 

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er begyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret,


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

(Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
Engsig A/S
Maigårdsvej 4
9900 Frederikshavn

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Fortrydelsesret i erhvervskøb
Eventuel fortrydelse af varer skal aftales med Engsig A/S, og være foretaget inden 14 dage fra fakturadato. Uden forudgående aftale vil varer ikke kunne modtages - kontakt derfor ALTID din konsulent eller vores kundeservice først. 

Specielt hjemkøbte varer og logovarer tages ikke retur ligesom allerede igangsatte ordrer på skaffevarer, logovarer og specialvarer ikke kan annulleres.

Ved fortrydelse modregner vi en returneringsomkostning på 25%, samt omkostningen til afhentning af varerne. Skal varerne sendes, sker det for købers regning.

Varen skal returneres i ubrudt og ubeskadiget originalemballage.


Reklamationsret
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Engsig A/S
Maigårdsvej 4
9900 Frederikshavn 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt angivelse af ordrenr eller kundekontakt.  

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Eksempelvis navn, adresse, mail eller telefonnummer til transportvirksomheder som GLS og Post Nord.

Personoplysningerne registreres hos Engsig A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på engsig.dk er ENGSIG A/S

Som registreret hos Engsig A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: webshop@engsig.dk 


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@engsig.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09/03-2020
 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
engsig.dk
Maigårdsvej 4
9900 Frederikshavn
E-mail: webshop@engsig.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________________

 

Bestilt den: __________     Modtaget den: ____________

Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: ________________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)