Brevordnere, mapper & ringbind

Organiser dine dokumenter med et ringbind

I vores sortiment fører vi et bredt sortiment af plastik brevordnere, ringbind og ringordner, i en topklasse kvalitet. Hos os får du også en skarp pris og ved køb af udvalgte produkter, kan du få mængderabat og derved få dem ekstra billige. Her er noget for enhver smag. De fleste ringbind er i størrelsen A4, men du kan også få en brevordner i andre formater. Selv adskillelige farver kan du vælge i mellem i vores online shop. Vi har brevordnere, ringbind og ringordnere fra anerkendte kvalitets mærker, som Acco, Bantex, BNT, Elba, Esselte, Leitz og Q-Line. De er alle designet i en utrolig slidstærk og holdbar design, som er forstærket med et ekstra lag folie. Dette mindsker risikoen for slitage og ridser fra hylder og reoler. Med vores udvalg kan du få styr på alle dine dokumenter, breve og fotos på dit kontor. Bestil for 750 kr. ex moms og opnå fri fragt. Du finder alle vores tilbud i kategorierne nedenfor.

Vælg den rigtige Esselte brevordner ud fra vores guide: Gå til guide >>

Få styr på din hverdag med en brevordner og ringbind

De fleste har på et tidspunkt i livet haft et rodet skrivebord, især hvis man ingen ringbind har. Det kan være svært at undgå, når man på livets vej får stukket et utælleligt antal dokumenter i hånden. Alt fra breve fra kommunen, hjemmeopgaver fra skolen, samt diverse dokumenter fra arbejdet. En travl hverdag betyder ofte, at det ikke altid er lige nemt at holde styr på det hele. Der ophober sig nemt en uoverskuelig bunke løse ark, der kan trænge til en organiserende hånd. Her kan alt fra et ringbind til flere brevordnere være løsningen. De er pæne og smarte at se på, da man ved at alle dokumenter bliver overskuelige at finde igen. Det samme gælder, hvis du vælger at købe flotte ringbind til fotolommer og derved have orden på dine fotos. Det bliver ren luksus, når alle dine ting er organiseret.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 20 60 06 76 eller på mail webshop@engsig.dk.

Tilbage til toppen