Forside/Kontorartikler/Diverse kontorartikler

Diverse kontorartikler

Et velforsynet kontor er for mange en nødvendighed, hvis hverdagen skal kunne fungere. Det gælder også institutioner - for hvordan skal børnehavebørnene lave juledekorationer, hvis de ikke har saks og limstift til rådighed? Og hvad skal folkeskoleeleverne stille op med trigonometrien, hvis de ikke har en lineal i penalhuset? Her finder du løsningen på alle dine mangler, uden hvem kontorlivet ikke fungerer optimalt. Vil du se flere kontorartikler? Klik her

Læs mere her

Læs mere her

Kategorierne spænder over et bredt felt, med produkter inden for blandt andre følgende inddelinger:

Papirkurve

Engsig har et bredt udvalg af papirkurve i høj kvalitet fra kendte mærker som Leitz og Esselte. Dette indebærer bl.a. den populære Leitz Plus-serie, som er repræsenteret i form af 15L-papirkurven, som findes i 7 forskellige farver, samt Esseltes Europost-serie. Du kan også finde de klassiske papirkurve af metaltråde, hvis enkle design vil bringe stil til ethvert kontormiljø.

Linealer

Intet penalhus er komplet uden lineal og vinkelmåler. Alle skoleelever får brug for at kunne måle vinkler og tegne cirkler i løbet af deres skolegang, og til netop dette formål tilbyder Engsig et hav af linealer, vinkelmålere og passere, der sikrer succes i matematiktimerne.

Registersystemer

SuperioR display giver let adgang til information overalt i virksomheden – på kontoret, lageret, i produktionen og i butikken eller supermarkedet. Registersystemet er i et robust, simpelt design, så de passer til alle arbejdsmiljøer. SuperioR er fremstillet i metal, lakeret med en lys grå struktur overflade.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail ekspedition@engsig.dk.

Tilbage til toppen