Engsig Kontor - en del af Kontor Syd

Kontor Syd er en danskejet moderne kontorforsyning med rødder i det Sønderjyske, som gennem årene har vokset sig større – både geografisk og online. Kontor Syd dækker bredt geografisk samtidig med en stærk online tilstedeværelse. Kontor Syd leverer dagligt kontorartikler, møbler og IT til både private, virksomheder og det offentlige overalt i Danmark.

Kontor Syds mission er at skabe den optimale arbejdsplads – både for vores kunder og for vores medarbejdere. Dette gør vi gennem kreative løsninger med fokus på den enkeltes behov og med baggrund i vores unikke og brede sortiment. Vi udviser handlekraft og yder vores bedste i enhver situation. Vi gør os attraktive som samarbejdspartner og som en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde går hånd i hånd med effektivitet og resultater.

Se mere her: kontorsyd.dk

Kontor Syd logo Engsig Kontor logo

Engsig Kontor - fra Frederiksavns ældste boghandel til moderne kontor totalleverandør

Virksomheden har sine rødder fra etableringen af den første boghandel i Frederikshavn i 1829.
Siden har 6 generationer af Engsig familien præget den traditionsfyldte virksomhed, og i dag ejes Engsig Kontor i Frederikshavn af Kontor Syd.
Vi har mere end 30.000 varenumre på lager, klar til hurtig levering indenfor få dage. Sortimentet spænder bredt, lige fra kontorartikler over møbler og inventar til forbrugsstoffer til print. Uanset hvad du har brug for, kan vi levere til en rigtig god pris.