Kalendere

Bestil 2022 kalendere som passer til dit formål

Her finder du vores store sortiment af kalendere til kontoret og hjemme i privaten. Vi har kalendere med ugenumre, helligdage og andre mærkedage, så du altid kan følge med i, hvilken type dag det er. Derudover vil du også finde store som små kalendere i vores udvalg online. Er du på jagt efter et godt tilbud på en billig kalender, så vil du også opdage at vi fører mange til billige priser i udvalget. OBS. Vær opmærksom på, om du ønsker at købe en kalender, som starter 1. januar 2022 og dækker et helt kalenderår i 2022. Eller om du skal bruge en kalender, som følger et skoleår fra juni 2022 til juni 2023. Klik her hvis du skal bruge en Mayland kalender

Kalender til kontor og privat

En god gammeldags kalender bliver aldrig overflødig. På arbejdspladsen er en kontorkalender uundværlig, da den giver mulighed for at have fuldt overblik over en travl og uoverskuelig hverdag. I privaten er kalendere også en nødvendighed, hvis man skal kunne holde styr på alle sine aftaler. Det kan f.eks. være en årskalender med uge nr. eller en mindre kalender med oversigt over dine uger, så du altid ved, om du er optaget eller har plads i kalenderen til et arrangement eller et møde.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail webshop@engsig.dk.

 

Tilbage til toppen