Forside/Kontorartikler/Kalendere - Mayland & ...

Kalendere - Mayland & Øvrige

En god gammeldags kalender bliver aldrig overflødig. På arbejdspladsen er en kalender uundværlig, da den giver mulighed for at have fuldt overblik over en travl og uoverskuelig hverdag. I privaten er kalendere også en nødvendighed, hvis man skal kunne holde styr på alle sin aftaler. En familiekalender hjælper dig med at huske på hele familiens planer og aftaler for hele året. Det kunne også være en 10-års kalender, som ikke lader dig glemme fødselsdage, højtider eller tandlægeaftaler de næste 10 år.

Læs mere her

Læs mere her

Mayland

Hold let styr på dine møder og deadlines på arbejdet med en lækker kalender fra danske Mayland. Et stadig anerkendt mærke efter 140 års erfaring på markedet sikrer, at kvaliteten er i top, og netop derfor er det også den primære forhandler i kategorien hos Engsig.

Dette betyder dog ikke, at vi ikke har lige præcis den kalender, du har brug for. Mayland producerer nemlig kalendere i alle former og afskygninger. Vi tilbyder alt lige fra de klassiske spiralkalendere med plastikomslag, som giver dig mulighed for selv at designe din egen forside, til en ganske almindelig afrivningskalender, hvis dit eneste behov er at holde styr på datoer - her kan du eksempelvis vælge den klassiske røde broderikalender.

Hvis du søger en kalender i lidt højere kvalitet, er det en moleskine eller en skindkalender, der er dit foretrukne valg.

Kalenderkollektioner to gange om året

Er du studerende, hvis skoleår går fra juni til juni, er en studiekalender det oplagte valg til at holde styr på lektier, skema og ferieperioder. Hvis du er underviser kan du med fordel vælge Maylands lærerkalender, som er specielt udviklet til og i samarbejde med lærere.

Er skoletiden et overstået kapitel for dit vedkommende, kan du hos Engsig naturligvis også finde Maylands årskalendere, der går fra januar til januar, og som sørger for af at give dig et godt overblik over dine planer for det kommende år.

Hvis du kunne tænke dig lidt spas på kontoret, kan du her på siden finde den sjove vægplanner, der med sine sjove tekster og illustrationer nok skal skabe små smil i hverdagen.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail ekspedition@engsig.dk.

Tilbage til toppen