Mapper og clipboards

Mapper og clipboards

Hos Engsig har vi et bredt udvalg af mapper og clipboards fra populære mærker som Esselte, Leitz og Bantex. Engsigs clipboards er perfekte til at benytte som skriveunderlag, når du ikke har et bord eller et andet fladt underlag at lægge papir eller notesblok på. De fleste af vores clipboards har en kraftig klemmemekanisme, der med garanti kan holde fast på dine dokumenter, og de findes både i A4 og A5 af aluminium eller plastik med og uden forside.
Leder du efter den perfekte computertaske eller kuffert? Så tag et kig ovre i kategorien for dette >>

Læs mere her

Læs mere her

Vores elastikmapper er, som navnet hentyder, udstyret med en elastik, der fungerer som en alternativ opbevaringsmetode, der betyder at du ikke behøver at lave huller i dine dokumenter. 3-klapsmapper, der udover elastiklukning om hjørnerne, har 3 klapper er dit foretrukne valg, hvis du skal bruge ekstra beskyttelse til dine dokumenter.

Esselte arbejdsmapper

Vi tilbyder naturligvis også de klassiske røde Esselte A4-arbejdsmapper i kulørt genbrugskarton, som de fleste kender fra folkeskolen. Disse mapper spiller stadig en stor rolle i dag på skoler landet over pga. af deres store funktionalitet ift. prisen.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail ekspedition@engsig.dk.

Tilbage til toppen