Plastlommer og omslag

Plastlommer og omslag

Plastlommer og -omslag er nyttige værktøjer, når man let skal holde styr på flere dokumenter på én gang. Engsigs kvalitetsomslag til daglig brug, fra kendte mærker som Esselte, Leitz og Bantex, er en optimal måde at opbevare og beskytte dine dokumenter på. Vi har stort set alle de størrelser, du kan få brug for, og hvis plastomslagene i den standard transparente stil er lidt for kedelige, kan du vælge et af Esseltes farvede omslag, der findes i både blå, rød, gul og grøn. Måske du også kunne være interesseret i ringbind og brevordnere?

Læs mere her

Læs mere her

Udover plastlommer og plastomslag, har vi også et stort udvalg af andre speciallommer. Dette indebærer eksempelvis fotolommer, står du og mangler en opbevaringsmetode til fotoerne fra din seneste ferie, har vi hos Engsig løsningen i form af vores fotolommer med plads til 8 fotos af størrelsen 10 x 15 cm. Lommerne er forsynet med multihulning, hvilket gør det let at indsætte dem i eksempelvis ringbind.

Foretrækker du ikke at have dine dokumenter i plast, er Engsigs file strips, som er produceret af BNT, et smart alternativ. Stripsene er selvklæbende og derfor særdeles velegnede til arkivering af dokumenter, man ikke ønsker at lave huller i.

Kataloglommer m. metalskin. fra Leitz

Leitz’ kataloglommer er af præget folie i 0,17 mm tykkelse, hvilket gør dem særdeles holdbare. Lommernes metalforstærkede hulstribe og ekspanderbar 20 mm fold giver mulighed for arkivering af store dokumenter og kataloger. Hulstriben sikrer desuden, at lommen holder sig lige, selv når den er fyldt med dokumenter.

Er du i tvivl om noget vedrørende din bestilling, eller har du andre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 72 17 00 77 eller på mail ekspedition@engsig.dk.

Tilbage til toppen