Tavler

Er tavler et væsentligt arbejdsredskab for din virksomhed? Engsig Kontorhar Danmarks største udvalg af whiteboards til meget konkurrencedygtige priser. Tavler er også meget anvendte i foreninger, klubber og hjemmekontor, og der findes mange forskellige modeller, herunder kridttavler, flipover, glastavler, opslagstavler, opslagsskabe, whiteboards og LEAN whiteboards. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør til glastavler og whiteboards fra kendte mærker som Lintex, Naga, Esselte og Nobo. Tavler kan hænges på væggen eller fås med ben eller hjul, så de kan rulles hen, hvor de skal bruges. Hvis du har svært ved at vælge, er vi gerne behjælpelige med at hjælpe dig.

Ny whiteboard tavle?

Ny whiteboard tavle?

Er du på udkig efter den perfekte tavle til dit hjem eller kontor? Skal det være en whiteboard eller en glastavle? Uanset hvad du vælger, er tavler et dejligt supplement til hjemmet, f.eks. til møder, huskelister eller til at udfolde din kreativitet med farver. Tavler er også perfekte til at have på væggen eller på hjul i børne- og teenageværelser, så du kan undgå at der tegnes på tapetet. En stilfuld glas- eller whiteboardtavle med mange magneter kan også være en god idé, så du kan montere dine idolplakater og idrætsmærker på en flot måde og omorganisere dem regelmæssigt uden brug af tegnestifter.

Når du skal formidle dine visioner og ideer, er det meget nemmere, hvis alle andre kan se dem for sig selv. Det kan de, når der er tavler i rummet. Sørg for at du altid kan udtrykke dig klart og tydeligt, også når du skal sælge idéer, holdninger og produkter. En tavle er et simpelt, men effektivt værktøj for både formidleren og modtagerne.

Med en magnetisk overflade kan du skrive på din whiteboard eller glastavle, men du kan også hænge notater, fotos og plancher op med magneter. Det er nemt at skrive på whiteboards og glastavler, og de er også nemme at rengøre igen på grund af deres glatte overflade. Du kan f.eks. bruge en række glas- eller whitebordtavler til skiftende udstillinger med arrangementer, firmaets værdier eller igangværende projekter. Månedens medarbejder kan også fremhæves på en tavle, eller hvad med et galleri med alle medarbejdere monteret på flotte, farverige glastavler, måske med en forskellig farve for hver afdeling? Husk, at du altid kan besøge Engsig Kontor's hjemmeside på engsig.dk for at se de mange tavle-muligheder, vi har til rådighed.

Tilbage til toppen