Forside/Kontormøbler/Tavler/Whiteboardtavler

Whiteboardtavler

Vi er din garanti for whiteboardtavler til den rette pris!

I Engsig’s online shop finder du et stort udvalg i magnetiske whiteboardtavler til alle formål.
Uanset hvilket behov du har, kan du finde et whiteboardtavle der passer i vores sortiment.

Vi har whiteboards i de fleste størrelser, fra de helt små, til store tavler på over 5m i bredden til salg i vores webshop. Du finder også whiteboardtavler i alle prisklasser, så du både kan finde et whiteboard i den helt billige ende til hjemmet i privaten, og whiteboards i markedets fineste kvalitet, med op til 30 års garanti, til kontoret på arbejdspladsen. Leder du efter en bestemt whiteboard mærke? Så er vi forhandler af Esselte, Lintex, Naga, Abstracta, Office DEPOT m.fl. Du finder dem alle til en skarp pris, ellers hold øje med de gode tilbud.

Tips & tricks til vedligeholdelse – læs mere her >>

En whiteboardtavle har mange formål

Vælg mellem vores mest solgte Premium tavler - med 30 års garanti på skrivefladen, Budget tavler til skurvognen eller køkkenet og du kan også vælge den mobile løsning til konferencelkokalet.

Når du skal ud at købe et nyt whiteboard skal du både overveje hvilket design og hvilket formål det skal anvendes til. Skal whiteboardtavlen bruges som en opslagstavle på en væg i køkkenet, er det måske nok med en lille, billig whiteboard eller skal whiteboardtavlen anvendes til undervisning, er behovet nok mere en stor whiteboard, hvor alle kan se og få glæde af undervisningen.

Ved at eje en whiteboardtavle der er magnetisk, kan du gøre hverdagen overskueligt og let at huske ting eller let skabe overblik til møder og undervisning. Du kan nemlig skrive, tegne og illustrere på en whiteboard for let at tørre det væk igen, og samtidig har du mulighed for at hænge vigtige meddelelser og invitationer op med magneter på en whiteboardtavle. Dermed får du en tavle med mere end én funktion, hvilket giver plads til meget andet end at skulle have flere forskellige slags tavler på kontoret for at få opfyldt ens behov.

Tilbage til toppen